Koronavírus Covid-19 infó

Kedves Vendégeink!

Az Aba házak szolgáltatásainkkal (a vízparti ABA SEE 1. és ABA SEE 2, az ABA beach ház, és a medencés ABA wellness ház) 2010 óta működnek azért, hogy magas színvonalú turisztikai szolgáltatást nyújtsanak Önöknek.
Sajnos, a koronavírus 2020-ban extrém helyzetet okozott, de azon dolgozunk, hogy a legjobb megoldást találjuk meg. A vírus okozta helyzet miatt az alábbi intézkedéseket hoztuk, hogy az új, és a visszatérő Vendégeinket megnyugtassuk, a bizonytalanságokat eloszlassuk:

A 2020-as nyári foglalások a vírus helyzet javulása esetén érvényben maradnak, maradhatnak, ebben az esetben a honlapon található lemondási feltételek az érvényesek.

A 2020–as foglalások díjmentesen átfoglalhatók 2021-re, az alábbi feltételekkel

  • Minden vendég 5% kedvezményre jogosult a visszaigazoláson szereplő ház bérleti díjából. (automatikusan jóváírjuk, nem kell kérni)
  • Minden visszatérő vendég (aki legalább már 2x volt házainkban) 10% kedvezményre jogosultak a visszaigazoláson szereplő ház bérleti díjából. (automatikusan jóváírjuk, nem kell kérni)
  • Az időpont nem módosítható, ezért kérjük, kössön utas biztosítást!
  • Kérjük, 2021-ben is szombattól szombatig foglalják le a heteiket, lehetőség szerint hasonló időszakot válasszanak, mint 2020-ban.
  • A fennmaradó összeget legkésőbb 2020.november 30.-ig át kell utalni.

A 2020–as foglalások + 10% felárral átfoglalhatók 2022-re is

  • A fennmaradó összeget 2021. május 31.-ig be kell fizetni.
  • Az átfoglalt időpont nem módosítható, ezért kérjük, kössön utas biztosítást!

A befizetett foglalók KP-ben történő visszafizetése nem lehetséges.

Célunk, hogy a 2020 szezon teljes veszteségét magunkra vállaljuk, így Önök, anyagi veszteség nélkül 2021-ben ugyanolyan magas szintű szolgáltatást élvezzenek, mint az eddig megszokott.

Kérjük szíves megértésüket, valamint kérjük vigyázzanak magukra, szertetteikre.

Találkozunk 2021-ben!

 

Vissza